test banner

Posterdisplays van Sparkling Paper

  • Geplaatst op
  • Door Ingmar
  • 0
Posterdisplays van Sparkling Paper

Sparkling Paper is een nieuw Nederlands label dat kaarten, posters en aanverwante artikelen in haar assortiment heeft. Superleuk en praktisch zijn de posterdisplays met vrolijke kralenketting waar je een poster tussen klemt en aan een haakje ophangt. Hierdoor kun je ook op een makkelijke manier een keer van poster wisselen.

In februari dit jaar lanceerde Sparkling Paper haar eerste collectie, bestaande uit posters en kaarten. Tijdens de ShowUp in augustus kwam Sparkling Paper met een aanvulling van unieke houten producten op de markt zoals posterdisplays, kaartenkralenkettingen en kaartenhouders. 

De gehele collectie is samengesteld om zelf naar keuze te mixen en de juiste match te maken. Er zijn leuke posters voor babykamers, peuters, kleuters en volwassenen.

De posters in combinatie met een posterdisplay zijn een echte blikvanger aan de muur!

Ook de kralenkettingen zijn goed te combineren met de kaarten uit de collectie van Sparkling Paper. Aan de knijpers kun je kaarten of andere kleine accessoires vastklemmen. De ketting hang je op een plek aan de muur en de kaarten kunnen naar eigen wens worden verwisseld. Slim bedacht van Sparkling Paper:-).

Ben je benieuwd naar de collectie van Sparking Paper? Klik dan hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden